Смятам, че е подходящ  и ще намери начин да сглоби

...
Смятам, че е подходящ  и ще намери начин да сглоби
Коментари Харесай

Димитров от КНСБ постави слаб 2 на Шалапатова

„ Смятам, че е подходящ  и ще откри метод да сглоби служебно държавно управление. Членове на синдикатите не са търсени за това държавно управление ” - това съобщи по Народоосвободителна въстаническа армия президентът на КНСБ Пламен Димитров по адрес на Димитър Главчев, който беше избран от президента за длъжностен министър председател.

По думите му назрява обезсърчение във въгледобивния бранш. „ Депутатите, за жалост, през последните седмици се възползваха политически от недостига във Фонда за сигурност енергийната система ”, съобщи Димитров. Той открои като проблематична тематика и частичната либерализация на пазара на електрическа енергия от 1 юли.

„ Домакинствата не би трябвало да усетят растеж на цената,  съгласно законодателната рамка, само растежът, който ще пристигна от премахването на нощната сила. Увеличение ще има - следва да забележим с какъв брой ”, съобщи Димитров.

Той даде ниска оценка на министър Шалапатова, защото на пазара на труда е „ мощно обезпокоително ”. „ През последните 12 месеца, в частност във въгледобива, не беше направено нищо ”, сподели президентът на КНСБ. Той добави, че към този момент понижава покупателната дарба на хората. Все още незаети на пазара на труда остават към 200 000 работни места.

Според Димитров не пречи служебният кабинет да взима решения за разрешаване на рецесията в бранша на въгледобива. „ Трябва водещите партии да вземат участие в този развой, нужна е стратегия за хората, които към този момент се освобождават ”, съобщи Димитров.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР